Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

De la 1 mai, cardul de sănătate devine obligatoriu. Afla ce se intampla daca ajungi la medic fara unicul instrument de validare şi decontare a serviciilor medicale.

 

De vineri, nici o consultaţie nu va mai fi decontată fără cardul de sănătate. La spital, cardul va fi folosit de două ori. O dată la internare şi o dată la externare. Excepţie fac internările de urgenţă şi situaţiile când un pacient este transferat de la un spital la altul. În cazul spitalizării de zi, cardul se prezintă la fiecare internare. Pentru analize, pacientul trebuie să arate cardul la recoltare sau în momentul în care lasă probele. Chiar dacă nu se întâmplă încă peste tot, autorităţile speră ca până de 1 mai situaţia să se regleze.

Vreau sa subliniez faptul ca de la 1 Mai 2015 pacientii vor putea primi servicii medicale in sistemul asigurarilor nationale de sanatate doar in baza cardului national, motiv pentru care recomand tuturor furnizorilor sa-si actualizeze, sa-si compatibilizeze cititoarele de card cu softurile cu care lucreaza, si sa solicite la rândul lor aceste carduri nationale de sanatate la fiecare asigurat care se va prezenta, declara Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

 

In cazul in care vor mai fi pacienti fata card de sanatate, ei vor beneficia de servicii medicale in baza unei adeverinte eliberate de Casa de Sanatate. Cea mai mare unitate spitaliceasca din judet a achiziţionat 88 de cititoare de carduri, care au fost repartizate în reţeaua amubulatorie, la cabinetele medicale, şi pe fiecare secţie şi compartiment a spitalului.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express