Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Locatarii din Primaverii, revin la o viata normala! S-a facut receptia lucrarilor

Chinul prin care au trecut mai multe familii din Botosani, a luat sfarsit! Cele 12 familii dins trada Primaverii, ale caror apartamente au fost distruse de o deflagratie in luna septembrie a anului trecut, s-au intors acasa. Luni s-a facut receptia lucrarilor in prezenta autoritatilor locale si a locatarilor din bloc.

Presedintele Ascoiatiei de proprietari care s-a implicat pentru a obtine fonduri in vederea reparatiilor la imobil a multumit tututor celor ce au contribuit financiar pentru ca oamenii sa poata reveni in casele lor.

“Este o zi memorabilia, mai ales pentru proprietarii din acest imobil si as spune chiar si pentru toti locuitorii municipiului Botosani. In sfarsit, cu ajutorul autoritatilot publice locale, cu ajutorul sponsorilot, am reusit sa adunam fondurile necesare pentru refacerea structurii de rezistenta a acestui imobil, grav avariat in urma exploziei din 15 septembrie. Noi spunem ca actiunea a fost un success si asta datorita celor amintiti anterior.” a spus Constantin Costic, rpresedinte Asociatie

Valoarea lucrarilor totalizeaza 235 000 de lei si consta in refacerea structurii de rezistenta, finisaje, reparatii instalatii tehnico sanitare si de gaz. Locatarii din bloc si-au cumparat insa din buget propriu aparatura electrocasnica si mobilierul.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express