Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

30 de zile pana la marea deschidere. Piata Viilor, cea mai moderna din oras

 

Luni la rand comerciantii din Piata Mica si-au desfasurat activitatea in parcare. Desi lucrarile ar fi trebuit sa fie finalizate in februarie, din cauza unor chestiuni neprevazute s-au tergiversat pana in luna iunie. Peste o luna, situatia se va schimba. Atat botosanenii cat si comerciantii se vor bucura de un spatiu nou si foarte modern.  Situatia este in grafic iar peste o luna Piata Viilor va fi finalizata.

Am dat comanda de 50 de mese noi care vor fi amplasate in hala de legume. Atunci cand hala va fi finalizata si inchisa complet, vom putea face dotarile necesare iar mesele vor fi repede rezervate de comercianti. Incercam sa mutam acele chioscuri dinspre parcare pentru a oferi front de lucru pentru Directia de Edilitare care face amenajarea urbanistica din jurul pietei. Am eliberat partea din zona florilor si acum i-am instiintat pe cei care au chioscuri in zona parcarilor, sa ii mutam, ca sa facem cai de acces.” a declarat Simion Drelciuc

Piata a fost reabilitata cu bani europeni, printr-un proiect finantat prin Programul Operational Comun Romania-Republica Moldova-Ucraina.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express