Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

A inceput o noua “carpeala” la teatru

 

Fiecare plimbare pe langa teatrul Mihai Eminescu intristeaza privirile trecatorilor. Frumusetea teatrului a disparut si nu se stie cat va mai dura pana va aparea din nou. Pentru o perioada lucrarile au fost sistate dar de vineri, pentru ca vremea a permis s-au reluat. Vorbim de lucrari la zona frontal, acoperis si tencuiala. Nu exista indoiala :teatrul nu va fi finalizat pana la 30 iunie 2016, iar banii europeni se vor pierde.

Au fost demarate lucrarile la partea exterioara, lucrari independente de structura de rezistenta. O sa incepem si lucrarile la partea de structura dupa ce vom identifica o sursa de finantare. Probleme cu structura de rezistenta sunt in principal in ceea ce priveste sala de spectacole. La partea de finisaje se poate lucra limitat pentru ca trebuie puse mai intai geamurile, facute reparatii.” a precizat Cornel Herghelegiu, director Directia de Dezvoltare Locala Primaria Botosani

Intarzierile la lucrari au fost generate de aparitia unor lucrari neprevazute la structura de rezistenta ce presupun costuri suplimentare de aproximativ 6 milioane de lei , asta in conditiile in care valoarea initiala a reabilitarii atingea 16 milioane de lei. Primaria nu a identificat surse de finantare pentru lucrarile suplimentare, proiectul a stagnat, iar finantarea europeana va fi pierduta.

Ovidiu Portariuc a precizat ca in urmatorii doi ani teatrul va fi finalizat si se va incerca o noua accesare de fonduri europene.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express