Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

A venit vacanta mare! Vezi cand incepe noul an școlar

Bucurie mare pentru elevi. De astazi  vor intra in vacanta de vara

Astăzi este ultima zi de curs a anului şcolar 2014-2015, iar pentru toţi  elevii şi preşcolarii botosaneni care nu vor susţine în perioada următoare examene sau… corijenţe poate fi declarată vacanta mare!

S-au încheiat mediile, s-au petrecut serbările, s-au împărţit coroniţele, în unele cazuri încă de săptămâna trecută, întoarcerea în bănci fiind anunţată peste vreo 80 de zile.

 

Vacanta de vara de dinaintea anului şcolar 2015 – 2016 va fi între 20 iunie şi 13 septembrie.

36 de săptămâni de cursuri va număra viitorul an şcolar 2015-2016, exact ca în prezent, iar semestrul I se va încheia pe 29 ianuarie 2016, vacanţa de iarnă ce face trecerea la semestrul II începând pe 19 decembrie 2015, pentru două săptămâni.

Pentru prima dată se prevede ca, la grupele de grădiniţă şi la clasele pregătitoare până la a IV-a (învăţământ preşcolar şi primar), săptămâna „Şcoala Altfel” să poată fi organizată „în altă perioadă din semestrul al doilea, dar nu mai târziu de data de 27 mai 2016, la decizia consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, după consultarea cadrelor didactice şi a beneficiarilor primari şi secundari ai educaţiei”, se prevede în proiectul Ministerului Educaţiei.

La clasele a XII-a, anul şcolar are 37 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, iar patru săptămâni sunt dedicate desfăşurării examenului naţional de Bacalaureat. Cursurile claselor terminale din învăţământul liceal se încheie în data de 27 mai 2016.

Pentru clasa a VIII-a, anul şcolar are 36 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, iar o săptămână este dedicată desfăşurării Evaluării Naţionale. Cursurile claselor a VIII-a se încheie în data de 10 iunie 2016.

Tezele din semestrul I se susţin, de regulă, până la data de 18 decembrie 2015. Tezele din semestrul al II-lea se susţin, de regulă, până la data de 20 mai 2016.

Proiectul mai prevede ca „în zilele libere prevăzute de lege, precum şi în ziua de marţi, 3 mai 2016, nu se organizează cursuri”. Amintim că, în 2016, Paştele ortodox va fi pe 1 mai.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express