Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Accident de munca la Carrefour. O angajata a fost transportata la spital.

Zi de munca cu final nefericit pentru o angajata a hipermarketului Carrefour. Femeia, in varsta de 18 ani, a ajuns la spital dupa ce si-a prins piciorul in caruciorul cu care manipula marfa. Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator.

Incidentul a avut loc in  data  de  07.12.2015  în jurul orelor 10.10. Angajata  A. LAVINIA FLORENTINA,  cu  vârsta de  18 ani, angajată ca agent monitorizare la  S.C. CARREFOUR ROMANIA, punct de lucru Botoşani şi-a prins şi lovit piciorul în zona gambei cu căruciorul pe care îl manevra.

În urma  producerii evenimentului, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-a acordat asistenţă de specialitate, conform comuncării făcute de către angajator. Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare

Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu  prevederile Legii 319/2006 a securităţii  şi  sănătăţii în muncă actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a  prevederilor Legii 319/2006.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express