Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Afacerile familiei patronului de la Tratoria cu Nova Apaserv anchetate de DNA

În baza ordonanțelor emise de procurorul de caz, la data de 04.09.2015, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DNA ST Suceava, sprijiniți de ofițeri de poliție din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Combaterea Criminalității Economice și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, au procedat la ridicarea de înscrisuri de la trei societăți comerciale de pe raza județului Botoșani, respectiv SC Tratoria Trade SRL din mun. Botoșani, administrată de Purice Vasile, SC Cristal SRL din mun. Botoșani, administrată de Purice Genoveva și SC Simi Impex SRL din mun. Dorohoi, administrată de Purice Victor.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost ridicate toate documentele de evidență contabilă ale celor trei firme, din perioada 01.01.2014-31.12.2014, care urmează să fie analizate de specialiștii DNA, în vederea stabilirii relațiilor comerciale și legalitatea operațiunilor pe care aceste firme le-au derulat cu SC Nova Apaserv SA Botoșani, ca urmare a încheierii în luna iunie 2014 a unui contract de închiriere a unui spațiu între SC Tratoria Trade și SC Nova Apaserv SA Botoșani.

Totodată, urmează să fie verificate și lucrările de reparații și amenajare a spațiului efectuate în decursul anului 2014.

COMUNICAT DE PRESA DNA ST Suceava

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express