Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ajutor de 15.000 de dolari din partea statului pentru cei care se căsătoresc!

Fiecare cetăţean primeşte, atunci când se căsătoreşte, suma de 15.000 de dolari, drept ajutor pentru a-şi întemeia o familie fericită, lipsită de grijile materiale. La aniversarea a 50 de ani de independenţă, fiecare locuitor al ţării a primit din partea statului, 3.500 de dolari. Toate aceste lucruri dar şi multe altele se întâmplă nu în România, ci în Kuwait, o ţară despre care se cunosc mult prea puţine lucruri.

1. Pentru ceremonia de mariaj tinerii primesc ajutor din partea statului un ajutor în valoare de 250 000 dolari (alte surse 15 000 dolari).

2. Salariul unui medic sau învăţător constituie circa 15.000 dolari ( e de menţionat faptul că cetăţenii locali nu activează ca medici de rând, ci ocupă doar posturi de coordonare).

3. Cetăţenii din Kuweit pot beneficia de credite ipotecare de până la 250 000 dolari. Iar cel mai probabil peste 5-10 ani creditul pur şi simplu vă va fi iertat.

4. Serviciile medicale şi învăţămîntul sunt gratuite.

5. Pentru cei care au şansa de a pleca la studii peste hotare, statul își asumă toate cheltuielile şi îi asigură o bursă lunară de 2000 de dolari.

6. Dacă un cetăţean din Kuweit este bolnav şi nu poate fi tratat de medicii locali , statul îşi asumă cheltuielile pentru deplasarea acestuia în oricare clinică din lume acoperind toate cheltuielile necesare.

7. Indemnizaţia pentru copil constituie 200 dolari şi este achitată lunar până ce copilul nu atinge vârsta de 26 de ani.

8. Indemnizaţia pentru femeile divorţate este de 1400 dolari lunar atât timp cât este şomeră.

9.  Pensia minimală constituie 3000 dolari.

10. În anul 2007 statul a scutit cetăţenii de credite care în sumă au atins suma de 1 miliard de dolari.

11. Cu ocazia unor sărbători sau chiar din senin statul oferă ajutoare băneşti , spre exemplu la cei 50 de ani de independeţă statul a oferit tuturor câte 3500 dolari.

13. Anul trecut toţi doritorii puteau beneficia gratuit de produsele de primă necesitate (orez, hrişcă, carne etc.).

14. Fiecare profesor care a atins un staj avansat în muncă i se oferă un bonus care constituie suma salariului acestuia pe o perioadă de 18 luni. Pentru bărbaţi ce au atins un staj de 30 ani , iar pentru femei 25 ani.

15. La drept vorbind, aici bonusurile sunt oferite foarte des, în mediu fiecare cetăţean beneficiază de 50 % din salariu sub formă de bonus lunar.

Toate aceste tipuri de bonusuri se referă doar la cetăţenii acestui stat, care constituie circa 70% din populaţia ţării şi nu se referă la cei 30% de migranţi care deservesc elita acestei ţări.

Sursa: http://yupi.md/

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express