Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Alegeri la PES activists Botoșani

PES activists Botoșani a organizat Conferința Județeană de alegeri în cadrul căreia a fost ales un nou Birou de conducere.

La eveniment au participat 87 de delegați și reprezentanți de la nivel local și național printre care îi putem menționa pe:

Ovidiu Portariuc, primar – președinte executiv PSD Botoșani, vicepreședinte PES activists pe regiunea N-E

Victor Negrescu, europarlamentar – președinte-coordonator național PES activists România

Janina Sitaru, Secretar General PES activists România

Gheorghe Vâzdoagă – secretar general PSD Botoșani

”PES activists este singura structură care se ocupă de politica europeană la nivel național.  Lupta nostră este pentru o poziție credibilă și demnă a țării noastre la nivel european. PES activists aduce practic Europa mai aproape de oameni și ne dorim ca prin structura noastră și echipa de aici să ajutăm ca Botoșaniul să devină un județ european” a declarat Victor Negrescu.

”Nu cred că greșesc dacă afirm că organizația de la Botoșani este una dintre cele mai puternice filiale PES Activist din România. Cred că aici activează tineri de bună calitate, iar în plus avem sprijinul direct al unuia dintre cei mai activi europarlamentari din România, domnul Victor Negrescu. Trebuie să transmitem noilor generații de botoșăneni adevărul despre Uniunea Europeană, despre statul social și despre solidaritate – valori care se regăsesc și în doctrina noastră social-democrată” a declarat Ovidiu Portariuc.

Pentru funcția de președinte a fost aleasă Dana Lăzăruc, secretar, Ghiorghiu Angel, iar cei 7 vicepreședinți aleși sunt: Huncă Mihaela, Precul Cătălin, Aniței Iolanda, Buhăianu Bogdan, Hîrtopianu Ionela și Cocoi Andreea.

PES activists România este organizaţia în care membrii şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE. In prezent în România există peste 8000 de membrii PES activists în toată ţara şi organizaţia se mândreşte cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 300 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007. Organizația PES activists România este recunoscută de statutul PSD și de mai multe acorduri europene între partidele de stânga care îi conferă responsabilitatea dezvoltării dezbaterii pe teme europene și colaborării cu partidele și militanții de stânga din Europa.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express