Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Alerta din cauza cainilor agresivi! Mai multe apeluri 112 au pus pe drumuri jandarmii botosaneni

Joi, 07 mai a.c., în jurul orei 14.00, jandarmii botoșăneni au intervenit ca urmare a două apeluri telefonice făcute prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pentru îndepărtarea pericolului reprezentat de posibilul atac al unor câini agresivi.

Primul apel a fost făcut de un bărbat din Curtești, care a sesizat faptul că în apropierea troiței din localitate sunt mai mulți câini fără stăpân care au un comportament agresiv.

Întrucât cele sesizate s-au confirmat , jandarmii au contactat firma de ecarisaj, ai cărei angajați au prins cinci câini comunitari, pe care i-au transportat la padocul de la marginea municipiului Botoșani.

În cel de-al doilea caz, în parcul din cartierul Parcul Tineretului, un bărbat care a scos la plimbare doi câini dintr-o rasă periculoasă, fără lesă sau botniță, a fost sancționat cu  amendă în valoare de 500 de lei. Proprietarului i s-a atras atenția, de către o altă persoană aflată în parc, că cei doi câini pot prezenta un pericol pentru copiii care se jucau, dar acesta s-a simțit ,,deranjat” și i-a adresat injurii.

Conform prevederilor legale, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri se sancționează cu amendă de la 100 lei la 500 lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express