Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Costel Lupașcu: „Dacă Alianța Răului reprezintă mișcarea liberală din Botoșani, să voteze Codul Fiscal propus de PSD!”

Purtătorul de cuvânt al PSD Botoșani, Costel Lupașcu, a declarat că Alianța Răului PDL-PNL nu mai reprezintă mișcarea liberală din Botoșani, întrucât este controlată exclusiv de susținătorii guvernării Băsescu-Boc-Udrea, care a luat cele mai dure măsuri anti-liberale, începând de la creșterea TVA, până la impozitul forfetar care a condus la închiderea a sute de mii de întreprinderi mici și mijlocii.

„Nu poți să distrugi sute de mii de întreprinzători prin creșterea taxelor și impozitelor, iar apoi să îți pui sigla PNL la ușa partidului, pretinzând că ești liberal și că îi reprezinți pe întreprinzători. Este o mare ipocrizie în discursul foștilor PDL-iști, care acum se ascund sub sigla PNL. Liberalismul din Botoșani a murit în momentul în care vechii liberali nu mai au nimic de spus în Alianța Răului,  controlată acum exclusiv de susținătorii guvernării Băsescu-Boc-Udrea”, a explicat purtătorul de cuvânt al PSD Botoșani.

 

Costel Lupașcu a mai adăugat că apelul făcut de PSD la parlamentarii PNL din Botoșani de a susține noul Cod Fiscal propus de Guvern, nu a primit niciun un răspuns, deși proiectul de lege conține cele mai liberale măsuri de după Revoluție.

„Dacă Alianța Răului într-adevăr reprezintă mișcarea liberală din Botoșani, să voteze în Parlament Codul Fiscal propus de PSD! Noi am făcut acest apel, dar nu am primit niciun răspuns. Am arătat că noul cod avantajează cele aproape 4.000 de micro-întreprinderi din județ și va genera cel puțin 3.200 de locuri de muncă pentru botoșăneni. Este cel mai liberal Cod Fiscal de după 1989. Deci dacă PNL-iștii vopsiți îi susțin pe întreprinzătorii botoșăneni, așa cum pretind, să voteze Codul Fiscal în Parlament!”, a subliniat Costel Lupașcu.

 

Reprezentantul social-democraților a precizat că toți parlamentarii PSD din Botoșani vor vota Codul Fiscal înaintat de Guvern, pentru că măsurile propuse vor genera locuri de muncă. „Principala prioritate a botoșănenilor este crearea de locuri de muncă. De aceea vom susține fără rezerve noul Cod Fiscal, întrucât măsurile propuse îi vor stimula pe angajatori să își dezvolte afacerile și să facă noi angajări”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express