Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Amendament PSD și UNPR pentru finanțarea drumului Botoșani – Târgu Frumos aprobat de comisia de transporturi


 
Senatorul Doina Federovici a anunțat, vineri, că parlamentarii PSD și UNPR din Botoșani au depus în Parlament un amendament la Proiectul Legii Bugetului de stat, pentru alocarea sumei de 201,8 milioane lei (circa 45 milioane euro) pentru reabilitarea Drumului Național 28 B Botoșani-Târgu Frumos. Amendamentul a fost depus după ce aceiași parlamentari au transmis o scrisoare deschisă primului ministru Dacian Cioloș în care l-au rugat să nu abandoneze acest proiect început de fostul guvern. Atunci, parlamentarii PDL-PNL de Botoșani au refuzat să susțină demersul deputaților și senatorilor PSD și UNPR.
Când i-am rugat pe colegii de la PDL-PNL să semneze alături de noi scrisoarea adresată primului ministru pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos, ne-au spus că nu-i interesează. Ne dădeau în schimb indicații să depunem un amendament pentru modificarea Legii Bugetului. Am depus și acest amendament! Sperăm ca măcar acum colegii de la PDL-PNL să fie în primul rând botoșăneni și abia apoi membri de partid și să susțină acest proiect vital pentru județul nostru”, a declarat Doina Federovici, care a adăugat că ar fi regretabilă abandonarea acestui proiect de către noul Executiv.
Întrebată ce șanse dă pentru adoptarea amendamentului propus, reprezentanta PSD a spus că șansele sunt mai mici, ca urmare a refuzului celor de la PDL-PNL de a se alătura acțiunilor întreprinse pentru susținerea proiectului. „Noi am făcut tot ce se putea face și ne-am dorit ca toți parlamentarii de Botoșani să fie uniți în această problemă. Din păcate, cei de la PDL-PNL, ne-au luat peste picior și au refuzat să facă această echipă pentru Botoșani. Trebuie deci să fim realiști. Șansele de a trece amendamentul nostru sunt mai mici decât dacă am fi acționat unitar, indiferent de partidele din care facem parte”, a recunoscut social-democrata, care a subliniat însă că reabilitarea drumului ar fi fost o certitudine dacă Guvernul Ponta ar fi rămas în funcție și în 2016.
În amendamentul depus de parlamentarii PSD și UNPR din Botoșani se cere „suplimentarea bugetului CNADNR cu suma de 201.832 mii lei pentru execuția lucrărilor de reabilitare a DN 28 B Botoșani – Târgu Frumos”. În motivarea acestei cereri, senatorii și deputații semnatari au precizat că „DN 28 B (E58) Botoșani – Târgu Frumos se află într-un stadiu avansat de degradare. La acest moment, din sumele alocate bugetului pentru anul 2015 se efectuează studiul de fezabilitate și proiectarea și există necesitatea finanțării începerii lucrărilor”. Potrivit inițiatorilor, suma necesară reabilitării ar putea fi preluata din capitolul „Alte transferuri”, din proiectul de buget propus de Guvernul Cioloș.
In urma cu o ora amendamentul a primit aviz favorabil de la comisia de transporturi, urmand ca maine, comisia pentru buget, care este si comisie raportoare, sa dea avizul final.
 
Amendamentul a fost semnat de următorii parlamentari:
· Senator Doina Elena Federovici, PSD
· Deputat Andrei Dolineaschi, PSD
· Deputat Tamara Ciofu, PSD
· Deputat Liliana Mincă, UNPR
· Senator Șerban Mihăilescu, UNPR
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Amendament PSD și UNPR pentru finanțarea drumului Botoșani – Târgu Frumos aprobat de comisia de transporturi

  1. TOMA

    Dar atunci cand aveau guvernul lor, ma refer la guvernul PONTA, de ce nu au facut amendamente. E bine si acum. Dar este o actiune politicianista.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express