Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Amenintari de peste ocean.Vezi ce risca sa pateasca un constructor din Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat că va lua măsuri dure împotriva firmei care execută lucrările pe str. Maramureș, întrucât aceasta nu a respectat termenul de execuție și parametrii de calitate prevăzuți în contractul cu Primăria. Termenul la care trebuiau finalizate lucrările de reabilitare a expirat la 30 septembrie a.c.. În momentul de față stadiul fizic de realizare a străzii este de doar 44%.

Nu voi tolera acest comportament iresponsabil al unor constructori care, după ce câștigă o licitație, își bat joc de contractul cu Primăria și de cetățenii acestui oraș, întârzâind nepermis de mult finalizarea lucrărilor. Voi aplica cele mai dure sancțiuni pe care mi le permite legea împotriva antreprenorului care se ocupă de strada Maramureș, iar acest avertisment este valabil pentru toți ceilalți constructori care au sau vor avea contracte cu Primăria. Aici nu vorbim doar de un contract comercial, ci de situația a mii de cetățeni care au de suferit din cauza indolenței și neseriozității unor firme”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Totodată edilul orașului a avertizat firma în cauză că va fi obligată să suporte costul lucrărilor prost executate dacă nu va reface gurile de scurgere pentru colectarea apelor pluviale, care în prezent sunt montate necorespunzător, fapt ce conduce la acumularea precipitațiilor pe carosabil atunci când plouă.

„Voi obliga firma să suporte costul lucrărilor prost executate până la ultimul leu. E vorba de banii cetățenilor și nu îmi permit să îmi bat joc de ei. Avem cerințe tehnice foarte clare pe care constructorul și le-a asumat când a semnat contractul. Dacă nu se respectă aceste cerințe, e foarte simplu: Recuperăm toți banii din garanție”, a avertizat primarul care a mai adăugat că juriștii Primăriei analizează în prezent posibilitatea ca lucrările să fie finalizate de o altă firmă stabilită în urma unei noi licitații.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express