Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Amenzi de pest eun miliard aplicate de jandarmi in targuri si oboare

De la începutul anului 2017, jandarmii au aplicat 584 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 150000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite.

Acţiunile efectivelor de jandarmi au avut loc cu precădere în pieţe, târguri şi oboare din judeţul Botoşani, ultima misiune de acest gen, care a avut loc duminică, 19 noiembrie a.c., în oraşul Flămânzi, soldându-se cu aplicarea a 19 sancţiuni în cuantum de 4500 de lei.

Având în vedere posibilitatea legală de achitare a jumătate din minimul amenzii în maxim 48 de ore de la data comunicării procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, 82 de amenzi au fost achitate în acest termen, dovada plăţii fiind comunicată de către contravenienţi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani. Procesele-verbale în cauză nu au mai fost transmise, pentru luare în debit, către serviciile de taxe şi impozite locale de pe raza de domiciliu a acestora.

Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru efectuarea de acte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, cu bunuri a căror provenienţă nu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express