Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ancheta in cazul tanarului din Botosani care a murit dupa prima internare in spital

O colonoscopie l-ar fi infectat. Iar studentul de 22 de ani s-a stins în câteva zile, sub ochii mamei şocate. Familia lui Iulian aduce acum acuzaţii grave celui mai mare spital din Moldova. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

-Era un copil foarte vesel, era un copil care nu a fost bolnav niciodată.

La 22 de ani, studentul Iulian Amariei se interna pentru prima oară în viaţa sa. Avea o hemoragie digestivă. A plecat din Botoşani să se trateze la cea mai mare unitate medicală din Moldova. Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. După tratament, s-ar fi simţit bine, doar că medicii i-ar fi spus că ar trebui operat, altfel, va avea din nou sângerări.

Intervenţia chirurgicală a fost declarată, totuşi, un succes. Tânărul părea că se recuperează. Însă, câteva zile mai târziu, starea lui de sănătate s-a deteriorat. În ultimele clipe de viaţă, tânărul i-a cerut mamei oxigen.

Familia acuză că a luat o bacterie periculoasă, după o banală colonoscopie. Iar medicii le-ar fi ascuns asta. Cel care l-a operat pe Iulian e unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi din Iaşi.

La a doua operaţie, medicul a observat că avea organe interne necrozate. O complicaţie rar întâlnită.

Prietenii anunţă, însă, că îşi vor striga durerea în stradă. În timp ce fratele lui Iulian a depus astăzi plângeri la mai multe instituţii.

Clostridium este numele bacteriei care l-ar fi ucis, susţine familia. Un germene intraspitalicesc, extrem de periculos şi rezistent la tratament. Până acum, reprezentanţii spitalului Sfântul Spiridon nu au comentat situaţia. Aceeaşi bacterie a fost găsită şi în trupul Georgianei Maxim, tânăra de 36 de ani care s-a stins la spitalul Bagdsar Arseni, după o operaţie de hernie cervicală. Şi în acest caz, Direcţia de Sănătate Publică face anchetă.

SURSA Observator tv (video)

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express