Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Angajari la o primarie din judet.Vezi ce posturi au fost scoase la concurs

 

În conformitate cu prevederile art. 56 lit. d şi art . 58 alin. (2) , lit. b din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2) coroborate cu dispoziţiile art. 22 din H.G. nr.611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici şi art. 4 alin.1 din H.G. nr.1000/2006, cu modificarile si completarile ulterioare,  Primaria  comunei  Ibanesti  organizeaza  concurs  pentru  ocuparea  functiilor publice de executie de  INSPECTOR, clasa  I,  grad profesional asistent  – birou cadastru   si  INSPECTOR,  clasa  I,  grad  profesional  debutant-birou camera  agricola.

Concursurile vor avea loc la sediul Primariei Comunei  Ibanesti, judetul Botosani,  în data de              31  mai  2017, ora 10,00 – proba scrisă şi în data 05  iunie 2017, ora 10,00 – interviul.

 Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.49 din H.G.nr. 611/2008  modificată şi completată.

         Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Primariei comunei Ibanesti, judeţul Botoşani, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului  in  Monitorul Oficial privind organizarea concursului.

         Selecţia de dosare se va face în termen de  maxim 5 zile lucratoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.

        Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită, se afişeaza la sediul Primariei comunei Ibanesti , judetul Botoşani.

        Condiţii generale:candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici cu completarile si modificarile ulterioare.

 Condiţii specifice:

        Pentru funcţia de   INSPECTOR,  clasa  I,  grad  profesional  debutant-birou camera  agricola:

  • Studii superioare, finalizate cu diploma de licenta.

  Pentru funcţia de   INSPECTOR, clasa  I,  grad profesional asistent  – birou cadastru:

  • Studii superioare, finalizate cu diploma de licenta.
  • 1  an vechime in  specialitatea studiilor pentru care se organizeaza concursul.

       Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei comunei Ibanesti, judeţul Botoşani şi la nr. de       

      tel/fax: 0231/619755, 0231619759, persoana de contact  PRIMAR –  ing.  ROMICA  MAGOPET

                       

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express