Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Angajații unor institutii din Botosani primesc mai mulți BANI. Te numeri printre norocoși?

Veste bună pentru angajații Consiliului Județean Botosani.

Consilierii au aprobat ieri proiectul de hotărâre ce propune creșteri salariale pentru personal, precum și pentru angajații din mai multe instituții publice aflate în subordinea Consiliului. Astfel că, de luna viioare, aceștia vor primi cu 12% mai mulți bani. Pe lângă personalul din aparatul de specialitate, cel permanent şi cel din cabinetul Președintelui, de această mărire salarială vor beneficia și angajații din unele instituții publice din subordine precum: Biblioteca Județeană, Muzeul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii, Camera Agricolă, etc.Este vorba despre o crestere salarialã de 12% calculatã asupra salariului de bazã acordat in luna iulie 2015, precum si asupra sporurilor, indemnizatiilor si celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care nu fac parte din salariul de bazã.

Având în vedere nivelul scăzut al salariilor de care beneficiază personalul din administrația publică județeană și cel din instituțiile publice județene (…) propunem aprobarea creșterilor salariale pe categorii de personal, în limita maximă de 12%, stabilite la nivelul autorității și ficărei instituții publice județene subordonate, de către conducerea acestora, cu condiția respectării condițiilor de încadrare în cheltuielile de personal cuprinse în bugetul aprobat și în plafonul cheltuielilor de personal repartizat conform prevederilor legale”, se arată în expunerea de motive.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express