Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Aniversare la 93 de ani, cu 29 de cărţi şi zeci de prieteni.

 

Colonelul în retragere Ilie Pascal a avut parte de o zi specială joi, 3 decembrie, cu ocazia împlinirii a 93 de ani. Prefectul Costică Macaleţi, împreună cu familia şi prietenii, au fost alături de prolificul scriitor mitocean, organizându-i o aniversare cu fast. Colonelul şi-a lansat la Centrul Militar trei cărţi apărute în 2015, primind felicitările şi urările celor dragi, acompaniaţi de ritmurile folclorice despre care „nenea Iluţă” cum îi spun cei apropiaţi, a scris în alte apariţii editoriale.

Autor a 29 de cărţi apărute până acum, Ilie Pascal a fost numit de academicianul Răzvan Teodorescu „cel mai mare folclorist în viaţă”, pentru că marea majoritate a volumelor sale au fost monografii şi lucrări despre folclorul românesc şi botoşănean, în mod special. În 2015 au apărut volumele „Pasteluri”, „Am trăit patru perioade istorice” şi „Cartea cărţilor mele”, ediţii lansate, aşadar, chiar de ziua autorului.

„Am trăit patru perioade istorice în România, perioada interbelică, când m-am pregătit la şcoală, cea de a II-a – Războiul, cea de a III-a – comunismul, iar cea de IV – a – cea de astăzi, perioada de tranziţie. Mă simt foarte bine şi sper să ajung şi la anul, să lansez alte două cărţi, pe lângă cele trei din acest an.”, a explicat sărbătoritul, făcând trimitere la una dintre apariţiile editoriale ale anului 2015.

Prefectul judeţului i-a oferit colonelului o diplomă de excelenţă. „Îi urez La Mulţi Ani domnului colonel. Îl ştiu de ceva vreme, îl admir pentru vitalitate şi pentru tot ceea ce face, mai ales că are vârsta pe care ar fi împlinit-o tatăl meu. Este prolific şi îi doresc să rămână astfel. Vă aştept în continuare la ceremoniile militare, ţanţoş şi frumos, cum vă ştiu eu.”, a fost urarea prefectului Costică Macaleţi.

Nenea Iluţă s-a născut în comuna Mitoc, are 3 copii, 4 nepoţi şi 5 strănepoţi şi, îmbrăcat în uniforma de gală,  nu lipseşte de la nicio ceremonie militară organizată cu ocazia sărbătorilor naţionale.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- mutari internationale
Photo booth nunta Iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
afterschool sector 2 bucuresti
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
detergenti rufe

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express