Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

APEL disperat al medicilor de la Mavromati catre botosaneni

Este o situatie disprerata la Spitalul Judetean  Mavromati! Personalul medical face un apel catre populatie pentru a dona sange. Situatia este critica iar numarul donatorilor este extrem de redus.

In acest an au fost situatii in care nu a fost suficient sange pentru pacientii in stare grava.

“Facem un apel la populatia din judet pentru donarea de sange. Cantitatea de sange pusa la dispozitie de Centrul de Transfuzie Sangvina Botosani este la o treime fata de necesarul spitalului, motiv pentru care solicitam si facem un apel la toata populatia judetului Botosani fara boli cornice, pana in 45 de ani, sa doneze sange pentru toti pacientii gravi care se interneaza in spital si au nevoie de sange. Am observant ca la nivelul spitalului in urma analizei facuta de comisia de hemovigilenta avem nevoie de sange si nu ne ajunge pentru pacientii internati in spital.” a fost apelul facut de medicul Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean

Medicul a precizat faptul ca necesarul asigurat de Centrul Regional de Transfuzii nu acopera numarul de cazuri si s-a intamplat pe parcursul anului de multe ori sa nu fie acoperit numarul de cazuri dintr-o zi

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express