Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

APIA a respectat calendarul plăților în avans, fermierii români au subvențiile în conturi

Senatorul PSD Lucian Trufin a declarat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a demarat Campania de plăți în avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în anul agricol 2017, aceștia urmând să primească 70 % din bani pentru schemele directe pe suprafață și 85 % pentru măsurile compensatorii.

La nivelul județului Botoșani, în urma analizării celor 35.214 de cereri unice depuse pentru o suprafață 271.012 ha, au fost autorizați la plată un număr de 26.020 fermieri, valoarea totală a cererilor plătite ridicându-se la suma de 27.690.769,60 euro.

Senatorul Lucian Trufin este de părere că predictibilitatea programului guvernamental pentru agricultură va  încuraja agricultorii români și în special pe tot mai mulți tineri să devină fermieri, cu atât mai mult cu cât România se situează pe un loc fruntaș la atragerea de fonduri europene pentru activitățile destinate dezvoltării rurale.

 „Statul sub guvernarea PSD se dovedește a fi un partener corect și de încredere pentru agricultori, plătind pentru prima dată subvențiile la timp. Actualul Guvern este primul executiv care reușește să respecte calendarul de plăți, în conformitate cu care, începând cu data de 16 octombrie, APIA a demarat plăți în avans pentru fermierii care au depus cereri unice de plată”, a afirmat parlamentarul PSD.

 În România, suma care a fost autorizată pentru plata avansului APIA se ridică la 722 de milioane de euro, iar procentul plăților a ajuns la 78% din beneficiari. Banii se vor regăsi în conturile fermierilor în următoarele zile, aceste subvenţii fiind acordate pentru a-i ajuta pe aceștia în campania agricolă din această toamnă.

“Vreau să felicit toți factorii implicați în derularea acestei campanii, de la specialiștii din centrele locale APIA, până la conducerea instituției, precum și pe ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – dl. Petre Daea, care au depus eforturi conjugate pentru a efectua la timp plata avansului, cunoscut fiind cât de important este pentru agricultori să primească aceste sume la timp. Acești bani oferă premisele unui nou an agricol bun, fermierii având posibilitatea să își programeze eficient activitatea fară a apela la credite agricole pentru achiziția de semințe, erbicide, tratamente fito-sanitare, motorină sau utilaje”, a declarat senatorul PSD.

Termenul final până la care APIA Botoșani poate face aceste plăți este data de 30 noiembrie, dar agenția va face în continuare toate demersurile, pentru ca în perioada imediat următoare fermierii să își primească subvenția în avans, motiv pentru care aceștia ar trebui să își verifice conturile.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express