Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Artiştii de la „”Ştefan Luchian” au ajutat, s-au mobilizat şi au comunicat despre „Noi”

Noi” suntem diverşi, diferiţi şi îndepărtaţi unii de alţii, dar ne asemănăm atât de mult, iar distanţele se reduc doar la “click-ul” unui buton. Lumea fiecăruia dintre “noi” poate exista doar dacă respectăm cu toţii valorile vieţii, Pâmântului şi istoriei umanităţii. Acestea sunt ideile ce au motivat seria impresionantă de activităţi desfăşurate la Liceul de Artă “Ştefan Luchian” în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale. Sub motto-ul “Lumea mea depinde de noi”, peste 30 de manifestări au fost derulate în această săptămână de micii artişti împreună cu dascălii lor, printre acestea regăsindu-se acţiuni de caritate, expoziţii, dezbateri, simpozioane, prezentări de documentare şi filme artistice. Ocazionate şi de “Săptămâna bunăvoinţei”, derulată exclusiv la liceul de arte botoşănean, gesturile frumoase de într-ajutorare a semenilor i-au condus pe tinerii artişti la centrele de copii şi cele de persoane vârstnice, unde au făcut cadouri şi au descreţit frunţi apăsate de ani şi griji. Tot acum, la “Ştefan Luchian” s-a demarat o campanie de strângere a fondurilor ce pot salva viaţa unei tinere bolnave de cancer.

Sintetizate, ideile şi gesturile frumoase au fost prinse şi în lucrările realizate de clasele a X-a, incluse în Expoziţia Săptămânii a liceului de artă.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express