Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Asfaltarea drumului de pământ din Botoșani va fi finalizată anul viitor

Asfaltarea drumului de pământ din Botoșani semnalat de Victor Ponta va fi finalizată anul viitor

Senatorul PSD Doina Federovici a declarat miercuri, 16 septembrie a.c., că Ministerul Transporturilor va aloca în bugetul de anul viitor sumele necesare pentru finalizarea modernizării Drumului Național 24C  Manoleasa – Rădăuți-Prut.

Într-o întâlnire de lucru la nivelul grupului PSD de la Senat, ministrul Transporturilor, Iulian Matache a dat asigurări senatorului de Botoșani că lucrările de modernizare ale singurului drum național de pământ, semnalat inițial de către primul ministru Victor Ponta, vor fi finalizate în mod cert în cursul anului 2016.

L-am întrebat în mod expres pe domnul ministru dacă va fi asigurată finanțarea pentru DN 24C. Am reamintit faptul că în cursul unei vizite în județul nostru, domnul prim ministru Victor Ponta și-a asumat personal angajamentul de a moderniza acest segment de drum. Știu că până în momentul de față s-au făcut lucrări ample, dar am vrut să mă asigur că vor fi bani pentru finalizare proiectului. Iar domnul ministru a spus că în mod cert CNADNR va avea în bugetul de anul viitor banii necesari”, a declarat viceliderul senatorilor PSD, Doina Federovici.

Până în momentul de față, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România executat o serie de lucrări constând în reproiectarea drumului la cotele de nivel corespunzătoare, așternerea stratului de balast, realizarea fundației drumului și a canalelor colectoare, precum și întărirea scurgerilor laterale.

Conform reprezentanților CNADNR pentru finalizarea drumului mai trebuie să se toarne două straturi de asfalt, respectiv cel de legătură și cel de uzură, operațiuni ce vor fi realizate anul viitor.

În decembrie 2012, imediat după învestirea noului Guvern USL, premierul Victor Ponta și-a arătat surprinderea într-o ședință a Executivului că în România încă există drumuri naționale neasfaltate și a promis atunci că va aloca bani pentru modernizarea DN 24c.

Pietruit ca pe vremea romanilor! Să aveți grijă, acum când faceți bugetul să asfaltăm drumul acela. E de râsul lumii, ca în secolul 21 să avem drum național către vamă, dar neasfaltat”, afirma atunci premierul Victor Ponta.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express