Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Asistentii medicali de la Mavromati au inceput protestele pe termen nelimitat

 

Au lasat seringile, pacientii si halatele albe si au venit sa picheteze Consiliul Judetean. Aproximativ 30 de asistenti medicali inarmati cu pancarde au ajuns in jurul orelor 11.00 in fata Consiliului Judetean. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca salariile nu le-au crescut desi au promovat la gradul principal. Desi in aceasta situatie sunt 111 asistenti, la protest ai venit putin peste 20.

La inceputul saptamanii sindicalistii de la Sanitas au purtat discutii cu presedintele judetului si cu managerul spitalului dar nu s-a ajuns la nici un acord, motiv pentru care, astazi au iesit in strada.

Incercam prin aceasta prima forma de protest sa aducem in atentia tuturor celor care raspund de soarta noastra, a celor care lucram in sistemul sanitar, ca a trecut suficient timp de cand o parte din solicitarile noastre nici nu sunt bagate in seama, nu se incearca sub nicio forma sa se gaseasca solutii viabile. Am tot vorbit, am discutat, am dus vorba de azi pe maine, concret nu s-a intamplat nimic.” a spus Lia Temciuc, lider Sanitas

Pe langa recunoasterea gradului, asistentii vor si tichete de masa .

Vreau sa va spun ca pe anul 2014 s-au luat tichete de masa incepand din luna martie iar in 2015 am ajuns abia in luna octombrie. Asistentii medicali au sustinut si promovat gradul principal in decembrie 2013 si avem care au promovat si in octombrie 2015. Nu s-a gasit nici pana in acest moment o solutie pentru a acorda acestor asistenti medicali un drept legal care li se cuvine.” a mai spus Lia Temciuc

O alta problema a sindicalistilor este si faptul ca personalul auxiliar a fost obligat sa participe la anumite cursuri de pregatire profesionala pe care le-au  suportat din buget propriu.

Aceste cursuri despre notiuni fundamentale de igiena le-au facut pentru unitate si nu pentru ei acasa. Angajatorul, conform legii, este obligat sa plateasca aceasta forma de instruire profesionala.” a precizat Lia Temciuc

Asistentii medicali au precizat ca vor continua cu protestele si in zilele care urmeaza.

 

20160218_113405[1]

 

protest asistenti

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express