Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Asta da! La Botosani cu tramvaie la Flamanzi vor autobuze electrice

Nu este doar o idee ce un proiect care urmeaza deja sa fie depus si cu putin noroc, locuitorii de la Flamanzi se vor plimba prin micutea urbe cu autobuzele electrice. Primarul Dan Oloeriu spera ca proiectul estimat la aproximativ 5 milioane de euro sa fie aprobat iar locuitorii din Flmanzi sa fie primii care beneficiaza de mijloace de transport moderne si cel mai important, care nu polueaza.

Cu cei 5 milioane de euro ar urma sa se achizitioneze autobuze electrice, sa fie construit un depou, statii de alimentare si trotuare pe traseul pe unde vor circula autobuzele.

“ In octombrie depunem un proiect in care incercam sa reducem poluarea din localitate si sa facem un transport public pe mijloace electrice, sau hibride. Avem si un numar de 8-9 km de asfaltat, masini electrice, diverse statii, care sa acopere toata localitatea. Mijlocul de transport in comun este asigurat  acum de un privat dar nu exista un circuit inchis , este Botosani-Flamanzi.” a spus primarul Dan Oloeriu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express