Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Atentie! Materiale de constructii cu termenul de valabilitate expirat!

Ne-am obisnuit sa gasim in rafturile magazinelor produse expirate. Mai rar auzim insa de materiale de constructii cu termenul de valabilitate expirat scoase la vanzare. Comisarii de la Protectia Consumatorilor le-au retras de la comercializare. Drept „rasplata”, pe patronii firmelor respective i-au „ars” la buzunar. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Botosani a efectuat in ultima perioada o serie de controale la comercianții produselor necesare in constructii.

Controlul s-a desfasurat pe intreg judetul Botosani. In principal am verificat elementele de informare, vis a vis de produsele care se vand. Aici ma refer la preturi, origine fabricatie, termen de valabilitate, informatii traduse in limba romana referitor la utilizare si montaj, declara comisar sef Mirel Rogalschi  din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului

 

Dintre cei 31 de operatori economici verificaţi, la 17 dintre aceştia au fost depistate abateri de la legislaţia privind protecţia consumatorului. In timpul controlului s-au oprit definitiv de la comercializare 1.470 kg de materiale construcții, respectiv vopsele, chituri și saci de ciment, intrucat erau expirate. Acestea au fost distruse pe loc. Cele mai multe deficiente au fost depistate la magazinele mixte din mediul rural care comercializau inclusiv materiale de constructii.

Principala problema semnalata de catre agenti a fost un numar semnificativ de produse ce aveau termenul de valabilitate expirat. Sfatul reprezentanților comisariatului este ca orice cumparator sa verifice atat termenul de valabilitate al tuturor produselor, cat și eticheta produsului și pretul, astfel incat sa nu existe probleme ulterioare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express