Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Atentie soferi! Municipalitatea monteaza camere HD in mai multe zone din oras

 

Nu reprezinta o noutate faptul ca in mai multe zone ale orasului au fost montate camere de supraveghere, in idea de a identifica mai usor un infractor, un furt, vinovatul la producerea unui accident. Din pacate, aceste dispozitive nu se dovedesc atat de utile. Motivul este simplu, imaginile inregistrate sunt neclare, iar persoanele sau numerele de masini nu pot fi distinse. Tehnologia avanseaza, iar reprezentantii municipalitatii au scos din buget 100 000 de lei si au cumparat 6 camere de supraveghere HD. Camerele au fost montate in 6 intersectii din oras. Vorbim de intersectia strazilor Bulevardul Mihai Eminescu cu Calea Nationala(LIDL), I.C. Brateanu cu Eternitatea(Bariera Sulita), Calea Nationala cu Manolesti Deal (Electroalfa), Dimitrie Pompeiu cu Dobosari (ANL Cismea), strada Mihail Kogalniceanu cu Bucovina, Savenilor cu Imparat Traian si pe locul fostelor sere.

Am luat decizia amplasarii unui numar mai mic de camere de supraveghere dar la o calitate mult mai buna, astfel incat putem identifica si numerele de inmatriculare ale masinilor care trec prin raza de actiune a camerelor, iar detaliile sunt mult mai concludente si in acest fel putem ajuta si Politia Municipala si Politia Locala. Aceste camera sunt eficiente. Fiind in intersectii ne ajuta si la identificarea faptasilor intr-un accident, daca sunt furturi de pe domeniul public. Ele bat pe o raza de cateva sute de metri.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Pentru cele 6 camere Hight Definition municipalitatea a scos din bugetul local 100 000 de lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express