Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.
,,Ţi-am plătit, dă-mi restul….”- încercare de înșelăciune prin metoda "fluturasul

ATENTIONARI de la Politie! Cea mai raspandita “teapa” a ajuns si la Botosani. Victime: femeile si copiii

In urma informaţiilor apărute în mass media botoşăneană, în ultima perioadă, cu privire la oferte lansate de reprezentanţii unor societăţi comerciale având ca obiect activităţi de promovare/publicitate a imaginii, oferte considerate de persoanele care au făcut obiectul materialelor de presă, ca fiind înşelătoare, poliţiştii atrag atenţia printr-un comunicat de presă cu privire la următoarele:

În fapt, reprezentanţii societăţilor respective identifică, în locuri publice (pe stradă, în hipermarket-uri, etc.), minori însoţiţi de părinţi, prezentându-le acestora din urmă oferte atractive de promovare a imaginii copiilor lor, în vederea participării ulterioare la prezentări de modă, casting-uri pentru realizarea unor spot-uri publicitare, etc..

Oferte similare au ca public ţintă persoane de sex feminin, cărora li se propune să devină imaginea unui brand cosmetic, al unui salon de coafură, etc..

Pentru astfel de servicii, reprezentanţii societăţii solicită şi încasează sume de bani reprezentând „taxă de înscriere”.

Ulterior, deşi persoanele care achită sumele de bani, semnează chiar şi convenţii/contracte, angajamentele promise nu se concretizează în niciun fel.

Pentru a preveni prejudicierea dumneavoastră prin acest gen de fapte, poliţiştii vă recomandă ca, în situaţii similare, să verificaţi temeinic veridicitatea ofertelor prezentate şi să vă asiguraţi că suma de bani achitată (chiar modică) reprezintă costul real al serviciilor prestate.

Citiţi cu atenţie actele juridice care vă includ ca parte semnatară şi asiguraţi-vă că acestea prevăd obligaţii şi termene concrete care revin prestatorului de servicii.
Nu reacţionaţi „din prima”, acordaţi-vă timp de gândire înainte de a achita orice sumă de bani! De asemenea, în cazul în care consideraţi că aţi fost victime ale acestui gen de fapte, nu ezitaţi să vă adresaţi cu o plângere organelor de poliţie, indiferent de valoarea prejudiciului.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express