Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Au iesit scantei din cauza banilor pentru drumuri. Consilierii au starnit revolta

 

S-a strigat astazi adunarea consilierilor judeteni. Au luat loc la masa de sedinta si au dezbatut intens singurul proiect de pe ordinea de zi ce a vizat repartizarea celor 8,2 milioane de lei, bani primiti de la Guvernul Romaniei pentru intretinerea si reparatiile drumurilor judetene si comunale. N-a existat sedinta fara nemultumiri si critici asa ca obiceiul s-a pastrat si astazi. Mai multi consilieri judeteni au criticat modul in care sefii Consiliului  Judetean au impartit banii. S-au facut discriminari intre comune, spun ei, fapt ce i-a nemultumit.

Social-democratul Gheroghe Vazdoaca a fost cap de lista la critici. Banii s-au impartit incorect, spune el si a vrut sa le atraga atentia celor ce conduc judetul.

In Hotararea de Guvern se spune clar ca principiile dupa care se repartizeaza acesti bani nu sunt politice, ci dupa lungimea si starea drumurilor. Eu am un dubiu asupra corectitudinii aprecierii starii drumurilor judetene si comunale pentru ca imi vine greu sa cred ca din 27 de km cat are comuna Mihai Eminescu, 27 sunt in stare foarte proasta, niciun km in stare medie sau buna.” a precizat consilierul judetean Gheroghe Vazdoaga

Vazdoaga a propus un amendament: alocarea sumei de 20 000 de lei catre comuna Mihaileni pentru drumul ce duce spre casa compozitorului George Enescu

In acelasi ton critic a continuat si consilierul Dorin Ciustea care considera chiar ilegala impartirea sumei.

Repartizarea sumelor au la baza doua criterii foarte importante, lungimea si starea drumurilor. Problema este legata de repartizarea fondurilor care dupa parerea mea este ilegala pentru ca nu lasa la latitudinea noastra legiuitorul cum sa facem aceasta repartizare ci ne da niste criterii clare. Repartizarea fiind incorecta ea afecteaza pe toti cetatenii.” a spus pe un ton nervos Dorin Ciustea

Multumit de repartizarea banilor nu a fost nici consilierul Sergiu Marian care a dat citire unui memoriu al unor locuitori ai judetului care sunt nevoiti sa circule pe drumuri dezastruoase.

Dupa epuizarea interpelarilor proiectul a fost aprobat cu amendamentul propus de Gheorghe Vazdoaga.

scandal cj 1  scandal cj 2 mihaileni

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express