Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Autobuzul electric a adus o sesizare la Politie

 Plimbarea cu autobuzul electric…ilegala

A fost zi de plimbare cu autobuzul electric, ieri, la Botosani. Primarul Portariuc si-a invitat toti consilierii si directorii institutiilor subordonate Primariei, si au hoinarit cu un autobuz ecologic. Consilierul Eugen Turcanu nu s-a aflat in autobuz, dar a avut grija sa constate ca de fapt prezenta autobuzului pe strazile Botosaniului a fost ilegala. Primarul nu a raspuns in niciun fel afirmatiilor facute de Turcanu.

Vreau sa va felicit pentru initiativa, domnule primar. Este frumos, doar un mic amanunt ati uitat sa luati in calcul: respectivul autobuz nu avea acte in regula pentru a circula in Romania, inclusiv in Botosani pentru a se face probe cu pasageri. Ati incalcat legile in materie pentru ca trebuie sa fie autorizat de ARR, RAR, sa aiba inmatriculare pe Romania. Am sesizat Politia Rutiera sa ia masurile care se impun, daca nu cumva ii controlati si pe ei. Dar sunt mai multe saptamani acolo de cand a plecat seful lor si s-a mai scazut din influenta dumneavoastra de acolo.” a declarat Eugen Turcanu

Primarul vrea sa dea maxi taxi pe autobuzul electric

Sefii din primarie intentioneaza sa achizitioneze autobuze electrice pentru transportul public in comun de la Botosani. Municipalitatea va depune, în toamna acestui an, un proiect pentru obţinerea unei finanţări europene de 20 de milioane de euro pentru achiziţia a 24 de autobuze electrice, 24 de tramvaie, dar şi pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaielor. Costul unui autobuz electric ajunge la 400 000 de euro.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express