Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Autocare noi si microbuze şcolare , în curând, la Botosani!

Doua autocare si cinci microbuze scolare urmeaza sa ajunga la Botosani. Președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, a anunțat că Guvernul a aprobat achiziționarea și livrarea în cursul acestei luni a unui nou lot de microbuze școlare pentru dotarea primăriilor şi a unităţilor școlare cu profil sportiv. Mijloacele de transport vor fi destinate în principal elevilor care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu. De asemenea, vor fi utilizate și pentru transportul copiilor de la liceele sportive pentru deplasarea la competiţii.

Acest nou lot face parte din etapa a doua a unui program dezvoltat de Guvernul României la nivel național, început în anul 2013. Programul vizează achiziţia a peste 2200 de vehicule pentru dotarea primăriilor şi a unităţilor sportive din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului şi a Ministerului Educației.

“Precizez că în momentul de față sunt aprobate toate cererile de microbuze scolare și autobuze pe care le-am primit de la primarii din județul Botoșani.Unele microbuze sosesc acum în mai, iar restul luna viitoare. Mulțumesc primului-ministru, Victor Ponta și fostului ministru al Dezvoltării, domnul Liviu Dragnea pentru sprijinul pe care ni l-au dat în această chestiune. Asta înseamnă guvernare pentru Botoșani, așa cum am promis în campania electorală”, a declarat președintele PSD Botoșani.

Cel de-al doilea lot livrat în aceste zile în județul Botoșani cuprinde două autocare a câte 28+2 locuri, pentru orașele Săveni și Darabani, două microbuze scolare cu câte 16+1 locuri pentru comunele Trușești și Șendriceni, trei microbuze cu câte 16+1 locuri pentru liceele sportive, respectiv câte unul pentru Liceul cu Program Sportiv,  Clubul Sportiv din Botoșani și Liceul Regina Maria din Dorohoi.

“Principalul criteriu pentru alocarea acestor mijloace de transport a fost distanța pe care trebuiau să o parcurgă elevii pentru a ajunge la școală. Mă refer în mod special la cei din zona rurală. Spre deosebire de guvernarea anterioară, când totul era politizat, de această dată nu a existat nicio rațiune politică în alocarea acestor micobuze scolare, ceea ce poate fi verificat la localitățile cu primari PNL”, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

În luna iunie a acestui an va urma achiziționarea și livrarea celui de-al treilea și ultim lot de microbuze școlare, prin care vor fi acoperite toate cererile din județul Botoșani, astfel încât toți elevii botoșăneni vor avea o posibilitate civilizată de transport către unitățile școlare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express