Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Autoritatile au pus gand rau soferilor incepatori: ar putea avea interzis la masini puternice

Soferii incepatori ar putea avea interzis la masini puternice

 

Reprezentantul Federaţiei Formatorilor Auto a explicat astăzi, într-o întâlnire cu subprefectul Gelu Ţigănucă, necesitatea unor modificări ale legislaţiei rutiere astfel încât să se diminueze numărul de accidente auto în care sunt implicaţi şoferii incepatori. Au fost amintite, astfel, limitarea capacităţii motorului pe care să-l conducă tinerii care abia au împlinit vârsta legală, sau condiţionarea conducerii autovehiculului de prezenţa unui părinte în dreapta şoferului.

„Vă rugăm să ne facilitaţi o întâlnire cu parlamentarii de Botoşani care pot prelua astfel de modificări pentru a le promova ulterior în activitatea din Parlament. Noi propunem câteva variante, discutăm, găsim poate cele mai bune soluţii, pentru ca acestea să fie ulterior susţinute şi să intre în vigoare.”, a declarat Valentin Vechiu.

Intervenţia a fost făcută în cadrul unei întâlniri a Comisiei pentru Siguranţă Rutieră, desfăşurată la Instituţia Prefectului, ocazie cu care au fost prezentate directorilor şcolilor de şoferi din judeţ cifrele negre ale cazuisticii accidentelor grave produse de incepatori.

Din totalul evenimentelor, 10% sunt produse din vinovăţia conducătorilor aflaţi în primul an de condus, iar 18% sunt din culpa partenerilor de trafic ai debutanţilor.

„În primele cinci luni ale acestui an s-au produs 48 de accidente grave, din care 5 au fost cauzate de debutanţi prin neadaptarea vitezei, depăşiri neregulamentare sau în urma  consumului de alcool.”, a explicat  comisarul şef Gheorghe Mihai, şeful Poliţiei Rutiere Botoşani.

Cu aceeaşi ocazie conducerea Serviciului Public Comunitar pentru Permise de Conducere şi Înmatriculare şi-a transmis doleanţele către reprezentanţii şcolilor de şoferi.  Acestea s-au referit la pregătirea pentru examinarea pe calculator, la posesia aparaturii electronice de către cei examinaţi teoretic, dosare incomplete, sau starea maşinilor cu care se susţine proba practică.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express