Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Averile afaceristilor anchetati in dosarul Pacanele sub sechestru

Procurorii din cadrul DNA – ST Suceava au instituit măsura sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri mobile și imobile aparținând inculpaților DĂNUŢĂ ŞTEFAN VIOREL și CALISTRU COSTEL, ambii arestați în cauză, în limita prejudiciului produs de fiecare dintre inculpați,după cum urmează:

  1. Inculpatul DĂNUŢĂ ŞTEFAN VIOREL – prejudiciul produs prin comiterea infracțiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc „ prev. şi ped. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 precum și dare de mită, prev. de art. 290 alin. 1 Cod penal rap. la art. 5, 6 din Legea nr. 78/2000 a fost stabilit la suma de 2.497.263,80 lei.

       Prin Ordonanța din data de 06.01.2016, s-a dispus indisponibilizarea şi instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra următoarelor bunuri mobile şi imobile, aparținând inculpatului Dănuță Ștefan Viorel: teren în suprafaţă de 1.908,97 mp situat în municipiul Botoşani, casă situată în municipiul Botoşani, apartament situat în municipiul Botoşani, autoturism marca Dacia Logan, sumele de 91.126 lei şi 965 euro, suma de 710 lei, sume de bani consemnate la CEC pe numele inculpatului, la dispoziția organelor judiciare.

  1. Inculpatul CALISTRU COSTEL – prejudiciul produs prin comiterea infracțiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc „ prev. şi ped. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 precum și dare de mită, prev. de art. 290 alin. 1 Cod penal rap. la art. 5, 6 din Legea nr. 78/2000 a fost stabilit la suma de 1.082.078,50 lei.

       Prin Ordonanța din data de 06.01.2016, s-a dispus indisponibilizarea şi instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra următoarelor bunuri mobile şi imobile, aparținând inculpatului CALISTRU COSTEL: casă situată în municipiul Botoşani, sumele de 27.750 lei şi 160 euro, suma de 590 lei, sume de bani consemnate la CEC pe numele inculpatului, la dispoziția organelor judiciare.

  1. De asemenea, prin ordonanțele din datele de 06.01.2016, s-a instituit sechestru asigurator asupra aparatelor de joc de tip slot-machine identificate de inspectorii Oficiului Național de Jocuri de Noroc ca fiind exploatate ilegal la punctele de lucru deținute de cei 2 inculpați, respectiv: au fost indisponibilizate 182 aparate de joc exploatate ilegal de inc. Dănuță Ștefan Viorel și 22 aparate de joc  exploatate ilegal de inc. Calistru Costel.

         Măsurile asiguratorii le-au fost aduse la cunoștință inculpaților și pot fi contestate de aceștia, la instanța competentă, în termenul legal.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express