Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Bacșișul va fi impozitat!

Bacșișul pe care clienții îl lasă barmanilor, ospătarilor, frizerilor sau taximetriștilor va fi fiscalizat și impozitat cu ajutorul unui bon emis separat de serviciul principal, fără TVA. Bacșișul va fi taxat de stat ca un profit al companiei, în cazul în care banii nu sunt dați separat angajaților. În schimb, dacă bacșișul intră în buzunarul barmanului, ospătarului, frizerului sau taximetristului el va fi impozitat ca un venit al salariatului. Acestea sunt cele mai importante modificări legislative pe care Guvernul vrea să le aducă OUG nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Cu alte cuvinte, bacșișul va fi evidențiat contabil în mod distinct de veniturile obținute de pe urma livrării bunurilor sau prestării serviciilor. Mai mult decât atât, vânzarea bunurilor sau prestarea serviciilor nu va putea fi condiţionată de bacşiş. Dacă firma nu distribuie bacșișul angajaților atunci impozitul pe profit aplicat este de 16% sau 3% pe venit în cazul microîntreprinderilor. Dacă bacșișul intră în buzunarele angajaților aceștia vor plăti un impozit de 16% pe venit. Angajații sunt scutiți de plata contribuţiilor sociale şi de sănătate pentru bacşiş.

 
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express