Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

BALAMUC si astazi la Consiliul Local! Bugetul s-a APROBAT cu victorie liberala VEZI amendamentele

 

La doar o zi dupa o repriza de scandal, consilierii locali au repetat scena. Bugetul municipiului i-a bagat in priza iar cele doua tabere, liberalii si pesedistii s-au contrazis din nou pe aceeasi tema. Pentru ca au majoritate, liberalii au venit cu propriile amendamente la bugetul local stiind ca va fi aprobat.

In deschiderea sedintei a luat cuvantul Eugen Turcanu care a prezentat o serie din propunerile liberalilor.

lista buget

 

Cu o serie de amendamente la buget a venit si fostul viceprimar,  Catalina Lupascu.

-Comasarea Crosului primaverii, Crosul persoanelor cu dizabilitati si Cupa Primariei la Sporturi intr-una singura, iar pentru asta sa se aloce 20 000 lei;

-Pentru 1 iunie- 10 000 lei;

-Serviciile publicitare si de comunicare ale Primariei sa fie reduse de la 65 000 lei la 15 000 lei;

-Programul de comunicare publica, reclama la Cornisa- de la 65 000 lei la 5 000 lei;

-Evenimente Cornisa- s-au propus initial 200 000 lei pentru evenimentul de deschidere al parcului de agrement Cornisa, iar liberalii au propus doar 10 000 lei argumentand ca exista o firma care ar organiza gratuit evenimentul inaugurarii.

-Inregistrarea video a principalelor evenimente ale orasului- executivul Primariei a propus 65 000 lei iar liberalii au diminuat suma la 10 000 lei.

Diferenta economisita de la aceste capitole bugeare a fost propusa spre alocare pentru subventia la locuintele sociale, pentru olimpiada Consiliului Local si pentru preluarea de catre municipalitate a platii facturilor la incalzire pentru spatiile comune.

Atat viceprimarul Cosmin Andrei cat si primarul Ovidiu Portariuc au catalogat amendamentele consilierilor liberali ca fiind actiuni politice . Primarul considera ca liberalii l-au vaduvit de evenimentele publice in care ar fi putut sa aiba contact cu botosanenii.

Am vazut ca ati taiat exact obiectivele cu vizibilitate si anume acele statii de tramvai, iluminat cu LED pe Bulevardul Mihai Eminescu si acea platforma subterana de gunoi, investitii edilitare care probabil in viziunea dumneavoastra ar putea aduce un prejudiciu  de imagine sau ar putea afecta sansele candidatului dumneavoastra la Primarie. Am inteles de ce ati diminuat aceste investitii, facandu-le practic imposibile in momentul de fata cu sumele lasate la acest capitol. Este strategia dumneavoastra politica, electorala, a fost si in trecut, ati vazut care au fost rezultatele si este alegerea dumneavoastra daca vreti sa mergeti in continuare pe aceasta solutie.” a spus primarul Ovidiu Portariuc

Bugetul a fost aprobat cu votul consilierilor liberali:13 voturi pentru si 7 abtineri.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express