Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Balastierele de pe raurile Siret si Moldova ar putea disparea

Mai multe institutii din Iasi au trecut la verificarea balastierelor care functioneaza pe raurile Siret si Moldova. Dupa ce au fost numeroase reclamatii legate de faptul ca balastierele au sapat prea adanc in albia raurilor si au afectat zonele, autoritatile au decis sa ia masuri. Astfel, reprezentanti ai unor institutii precum Directia de Drumuri Judetene, Politia, Inspectoratul Teritorial de Munca, Administratia Bazinala de Ape Siret, etc. vor verifica timp de o saptamana tot ceea ce tine de activitatea balastierelor. Autoritatile judetene vor verifica autorizatiile acestor balastiere, iar in cazul in care se vor constata nereguli, sefii judetului sunt decisi sa le interzica definitiv.

„A fost emis un ordin al prefectului prin care structuri mixte de la mai multe institutii cu atributii de control vor trece la verificarea in teren a balastierelor din zona raurilor Siret si Moldova. S-a solicitat nominalizarea unor persoane din cadrul acestor institutii care sa poata trece la verificarea in teren a situatiei. S-au format doua echipe, una pentru a verifica balastierele de pe Siret si cealalta pentru raul Moldova. In cursul saptamanii viitoare vom avea si concluziile raportului. Tinta noastra este aceea de a verifica in mod clar legalitatea extractiei de agregate minerale. In plus se va mai verifica si daca se respecta toate normele, daca exista munca la negru”, a mentionat prefectul Dan Carlan.

 

Sursa BZI
 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express