Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Balci mare cu Zilele Orasului! S-au certat iar apoi au aprobat

 

Sedinta extraordinara a Consiliului Local s-a lasat cu scandal. Organizarea sarbatorii orasului i-a incins la cote maxime pe consilierii locali care s-au certat aproape o ora pe aceasta tema. Totul a pornit de la cei 50 000 de lei pe care viceprimarul Cosmin Andrei a propus sa ii aloce din bugetul local pentru organizarea manifestarilor. Alesii municipiului n-a fost sub nicio forma de acord cu propunerea edilului, sugerand ca banii sa provina din sponsorizari.

Viceprimarul a incercat sa le explice ca firma ieseana, ce ar fi trebuit sa organizeze evenimentul gratuit s-a retras acum, pe ultima suta de metri. Drept urmare fara bani din bugetul local, cu zero lei din sponsorizari, nu se poate organiza niciun eveniment.

Asa cum ne-ati sugerat, am discutat cu firma organizatoare din Iasi, am pus la punct toate detaliile,am comunicat si lista artistilor. Nu am semnat un contract pentru ca au mai fost cateva lucruri de discutat, dar ulterior au dat un telefon si au spus ca nu mai vor sa participe, Sugereaza perioada 10-15mai pentru organizarea Zilelor Orasului.  Solicitam aceasta suma daca doriti sa organizam Zilele Orasului in municipiul Botosani in Centrul Istoric ,  in perioada 23-26 aprilie. Stimati colegi, avem nevoie de bani. La sponsorizari avem zero lei.” a spus viceprimarul Cosmin Andrei

A luat cuvantul fostul viceprimar, Catalina Lupascu. Aceasta a tinut sa le reaminteasca edililor sefi ca se pot organiza evenimente de acest gen si cu bani din sponsorizari. O situatie similara avut loc in perioada in care a fost sefa in primarie si a pus la punct distractia de la Octomber Fest. Este nevoie doar de vointa si putina pricepere.

Cred ca este cazul sa va focalizati sa obtineti sponsorizarile necesare.Exista aceasta posibilitate, am demonstrat ca se poate face acest lucru din sponsorizari. Daca ati fi fost mai organizat nu ati lucra dupa metoda hei-rup, in sensul in care solicitam bani din bugetul local si ii cheltuim. Atrageti sponsori, demonstrati ca puteti!” a declarat Catalina Lupascu

Ideea de obtinere a banilor din sponsorizari l-a intrigat pe primarul Ovidiu Portariuc. Acesta considera ca pe umerii agentilor economici este suficienta presiune si ca firesc ar fi sa se aloce bani din bugetul local, oferind exemplul marilor orase care practica acest obicei.

„Sunt de acord cu domnul viceprimar vizavi de ceea ce privesc sponsorizarile. Presiunea pe agentii economici este mare. Nu putem sa ii impovaram cu sponsorizari. Ei sunt cei care sustin bugetul local. Nu cred ca e moral ca de fiecare data sa punem aceasta presiune pe agentii economici. Ma adresez consilierilor care cred ca, dincolo de linia politica, au si convingeri adminstrative, ca doar pentru asta au fost trimisi aici.” spune primarul Ovidiu Portariuc

Rand pe rand, aproape toti consilierii au luat cuvantul. In cele din urma s-a trecut la vot.

La proiectul initial s-a facut un amendament prin care s-a propus ca din bugetul local sa se aloce doar 25 000 lei si nu 50 000 de lei iar proiectul a fost aprobat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express