Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Bani de la Guvern pentru restantele profesorilor

Primăria Municipiului Botoșani precizează că, în cadrul ultimei rectificări a bugetului de stat, Guvernul a aprobat cererea primarului privind achitarea sumelor obținute în instanță de profesorii botoșăneni pentru următoarele patru categorii de titluri executorii:

1) Restituirea tăierilor de 25% aplicate de Guvernul Boc asupra veniturilor profesorilor în perioada de concediu de odihnă din vara anului 2010.

2) Plata majorărilor salariale stabilite prin lege, dar neacordate în perioada 2008-2012.

3) Plata sporurilor de ecran și calculator, neacordate conform legii.

4) Plata sumelor aferente Distincției Gheorghe Lazăr, neacordate conform legii.

Pentru plata în anul 2015 a titlurilor executorii de mai sus, Guvernul a alocat suplimentar o sumă totală de 6.516.000 lei, din care 3.334.000 lei sunt prevăzute pentru achitarea drepturilor bănești ale profesorilor. Restul de 3.182.000 lei va fi repartizat pentru diferențele la contribuțiile sociale ale angajatorului, aferente sumelor de natură salarială obținute de profesori în baza titlurilor executorii menționate.

Deși inițial plata acestor sume era prevăzută pentru data de 1 ianuarie 2016, Guvernul a devansat termenul, urmând ca profesorii să își primească aceste drepturi începând cu luna noiembrie.

Primăria Municipiului Botoșani mai precizează că a mai primit suplimentar de la Guvern suma de 960.000 lei care va acoperi integral cheltuielile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ din municipiu.

Totodată, în ultima ședință a Guvernului Ponta, s-a aprobat majorarea, începând cu 1 decembrie, cu încă 15% a salariilor personalului didactic și nedidactic din sistemul de învățământ.

Astfel, după majorările anterioare – de 5% la 1 martie și de încă 5% la 1 septembrie, profesorii vor obține, până la finalul acestui an, majorarea promisă cu 25%. În cazul salariilor personalului nedidactic, până la finalul anului se va ajunge la o majorare totală de 27%, luând în considerare creșterea cu 12% care a intrat în vigoare de la 1 august pentru acest segment de salariați.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express