Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Batai intre elevi la scolile din Botosani. Din cand in cand, dispar si telefoane

 

Acte de violenta semnalate in scolile din Botosani. Seful Inspectoratului Judetean de Politie a prezentat miercuri in cadrul Colegiului Prefectural un bilant al infractiunilor ce au avut loc in scoli in primul semestru.

Imbucurator este faptul ca in primul semestru din acest an scolar a scazut numarul infractiunilor de la 35 la 30 comparativ cu semestrul trecut. Acte de violenta in prima parte a anului scolar au avut loc la liceul “Dimitrie Negreanu”, la Scoala nr.8 din Botosani si la liceul “Nicolae Balcescu” din Flamanzi.

La nivelul judetului Botosani au fost sesizate 30 de infractiuni fata de 35 in anul scolar  precedent. Ca si cauze, majoritatea infractiunilor au fost generate de conflicte  spontane intre elevi si au fost comise in timpul pauzelor sau la iesirea de la cursuri cand nu erau supravegheati de profesori. Infractiunile de furt privesc in special telefoane mobile, prejudiciile fiind mici si se datoreaza neluarii unor masuri pentru asigurarea securitatii bunurilor pe timpul desfasurarii orelor de curs, in timpul pauzelor.” a precizat Mihai Bunduc, comisar sef IPJ Botosani

Sefa inspectoratului Scolar, Mihaela Hunca considera ca situatia este sub control la Botosani iar gradul infractionalitatii in scoli este situat sub media pe tara. Nemultumirea sefei ISJ este insa ca multe dintre unitatile de invatamant din judet nu sunt dotate cu sisteme de supraveghere video.

S-a constatat ca unitatile care au aceste sisteme de supraveghere video cazurile de violenta au scazut. La nivelul judetului Botosani exista un numar de 70 340 de elevi din acest total, 30 au savarsit infractiuni, ceea ce inseamna0,04 % .Daca ne raportam  doar la procent, este un procent bun,este un procent sub media nationala. Pentru noi, Inspectoratul Scolar si pentru partenerii nostri, fiecare copil este important.”a specificat Mihaela Hunca, inspector sef ISJ

La nivelul judetului Botosani exista 531 de unitati de invatamant si aproximativ 200 beneficiaza de paza sau de sisteme de supraveghere video.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express