Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Bazarul Sucevei a fost închis de pompieri

Unul dintre cele mai mari complexe comerciale din ţară, Bazarul Suceava, este închis de luni, 9 noiembrie, fiind interzisă orice fel de activitate comercială, până când nu se întrunesc toate condiţiile impuse de pompieri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.Decizia de închidere a Bazarului a fost luată de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma unui control efectuat azi dimineaţă, în care au testat dotările şi capacitatea de reacţie a personalului din Bazar în caz de incendiu.Controlul vine ca urmare a somaţiei date de ISU la începutul anului, când au fost date şi două amenzi consistente, în valoare totală de 50.000 de lei. Atunci au fost trasate o serie de măsuri care trebuie respectate pentru ca Bazarul să intre în legalitate, una dintre acestea vizând mutarea a aproximativ 150 de chioşcuri, pentru a se face căi de acces pentru maşinile de pompieri.Cum nici una dintre măsuri nu a fost dusă la îndeplinire, comercianţii refuzând să îşi mute chioşcurile în alte spaţii, puse la dispoziţie de Administraţia Bazarului, ISU a trecut la aplicarea măsurii cele mai drastice, care afectează toţi comercianţii din Bazar, cât şi pe clienţii acestora.

„Am fost nevoiţi să luăm măsura închiderii platformei Bazar. Este vorba atât de bazarul privat cât şi de cel public. Până nu se vor remedia deficienţele de acolo nu se vor redeschide”, a declarat Generalul de brigadă Ioan Burlui, inspectorul-şef al ISU Suceava.

Închiderea Bazarului afectează peste 1.850 de comercianţi din Bazarul gestionat de Primăria Suceava, dar şi alţii 200 de chiriaşi ai Bazarului privat.

Sursa Monitorul de Suceava

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express