Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Blocul din Primaverii nu poate fi locuit! Un locatar a cerut adapost de la Primarie

La blocul din Primaverii unde a avut loc explozia a ajus prefectul Dan Slincu iar ulterior si-au facut aparitia si cei doi viceprimari ai muncipiului, Cosmin Andrei si Marian Murariu. S-au interest de consecintele deflagratiei si au intrat in blocul unde a avut loc explozia.  Locatarii nu au voie sa intre in bloc pentru ca prericolul inca treneaza.

Imobilul a  fost deconectat de la utilitati iar persoanele evacuate vor ramane in acesta seara la rude. In bloc locuiau 25 de persoane.

“Pana la acest moment o singura persoana, un batran din bloc a solicitat sprijin, lucru cu care Primaria poate sa ajute in aceasta situatie. Barbatul a fost cazat la Centrul de noapte din cadrul Serviciului Social al Primariei. Avem disponibile doua apartamente de serviciu care pot fi ocupate si prin transformare le putem da o destinatie de locuinte de necessitate pentru cei care au nevoie de cazare.” a spus viceprimarul Cosmin Andrei

La orele 16.00 la Prefectura a avut loc o sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta la care a participat si seful Inspectoratului de  Stat in Constructii.

“Scara nu mai poate fi locuita din cauza faptului ca nici utilitatile nu sunt disponibile, e clar ca nu se poate locui acolo. Urmeaza ca noi sa intocmim un raport de eveniment si sa solicitam o expertiza care fa vi efectuata de un expert tehnic din baza de date a ISU. In prima faza va fi o expertiza sumara, dupa care cel mai probabil va fi nevoie de una detaliata in vederea consolidarii scarii de bloc.” a precizat Dan Platon, inspector sef ISC

Toate apartamentele au fost eliberate iar usile sigilate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express