Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Boala pluteste in aer! Este un adevarat tsunami invizibil…

Alergologii americani susţin că schimbările climatice şi urbanizarea sunt potenţial responsabile de producţia masivă de polen de pe Terra, ajungându-se la un adevărat „tsunami de polen” uriaş pentru cei de suferă de alergii, scrie dailytimesgazette.com.

Stejarii şi mestecenii sunt mari „fabricanţi” de polen, iar „producţia” lor vine în acelaşi timp cu cea de sezon, dată de plop, arin şi frasin. Curând după aceea se va răspândi în aer şi polenul produs de iarbă.

„Este o triplă lovitură”, a declarat dr. Clifford Bassett, director medical la Allergy & Asthma Care din New York. „La începutul şi la mijlocul primăverii polenul copacilor şi al ierburilor loveşte, creând nefericire şi suferinţă”, afirmă acesta.

Zăpezile din timpul iernii şi ploile alimentează rădăcinile copacilor şi declanşează un „răspuns robust”, potrivit lui Bassett. În acest moment al anului, un potop de polen este iritant pentru sinusurile sensibile şi lasă reziduuri pe terase şi pervazuri. În plus, ceea ce este cel mai grav, poluarea aerului din marile oraşe îi face pe locuitorii acestora chiar mai sensibili la alergii.

Potrivit unui studiu publicat în revista International Forum of Allergy and Rhinology, această alterare crescândă a calităţii aerului împreună cu schimbările climatice (temperaturi mai ridicate, umiditate sporită şi prelungirea sezonului de creştere în agricultură) poate oferi o explicaţie pentru creşterea numărului de persoane care suferă de alergii la polen în aceste zile, iar în anii care vor veni va spori numărul de suferinzi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express