Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Bombe cu ceas sub nasul elevilor din Botosani! Pericolul se afla chiar in scoli

 

Centralele termice din mai multe scoli sunt adevarate pericole. Pericole care nu ar fi iesit la iveala da reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta nu ar fi demarat un control prin unitatile de invatamant, alimentate cu gaze natural. Ingrijorator este faptul ca aproape la toate scolile au fost depistate neregului fie privitoare la amplasamentul cenralei, fie la avizele de functionare.

Raportul privind situatia din unitatile d einvatamant a fost prezentat in cadrul Colegiului Prefectural de seful ISU, Radu Anton.

Dintr-un total de 71 de unitati de invatamant din Botosani, Dorohoi, Bucecea, Sendriceni si Mihai Eminescu, in 64de scoli s-au depistat nereguli.

Asta nu e bine pentru ca evenimentele din ultimii ani produse la unitatile de invatamant, respective intoxicari ale copiilor si cadrelor didactice cu gaz, precum si incendiile generate de instalatiile defecteau determinat executarea acestor verificari. Am gasit central termice sau instalatii  de alimentare gaze care nu aveau executate verificarile tehnice periodice, amplasarea incorecta a centralelor termice, respective sub sali de clasa, sau incaperi unde au acces elevii si personalul didactic am gasit la 17 unitati, iar la 24 de unitati neasigurarea rezistentei la foc a usilor de acces .” a declarat seful ISU, Radu Anton

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a transmis la unitatile de invatamant, la primarii si la Institutia Prefectului sa se ia masuri, in caz contrar scolile ar putea fi inchise.

Este un pericol pe care constienti il mentinem pentru elevi, pentru personalul didactic si pentru restul personalului. Se va merge in urma somatiilor  facute pana la interzicerea utilizarii acelor spatii. Raspunderea contraventionala si juridical apartinedirectorilor unitatilor de invatamant si primariilor. Am avut discutii si cu Inspectoratul Scolar Judetean in care mi-am spus extreme de ofensati ca intrerup procesul de invatamant . Nu e problema noastra, daca asta este singura decizie si nu vor alte solutii alternative, este bine sa nu punem in pericol viata elevilor.” A mai spus Radu Anton

In urma verificarilor 22 de unitati de invatamant si-au remediat problemele, iar pericolele au fost inlaturate. Seful ISU  a declarat ca printre scolile si gradinitele gasite cu probleme se numara si: scoala gimnaziala “Dimitrie Romanescu” din Dorohoi, Gradinita nr.14 Botosani, Gradinita 15 Botosani, Gradinita 3 Dorohoi, Gradinita 4 Dorohoi, Gradinita cu program prelungit Bucecea.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express