Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosanean condamnat la inchisoare pe viata

Închisoare pe viaţă pentru Lupu Mădălin Miki, autorul crimei terifiante din Partoș care a zguduit Alba Iulia

Tribunalul Alba a hotărât condamnarea pe viață a bărbatului judecat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată în dosarul crimei din Partoș. Hotărârea a fost pronunţată marţi, 20 martie 2018.  Inculpatul condamnat are doar 24 de ani, se numeşte Lupu Mădălin Miki, este recidivist şi are locuinţa de domiciliu în judeţul Botoşani. Acesta este autorul omorului calificat, a tentativei de omor calificat şi a tâlhăriei calificate din 14 iulie 2017, infracţiuni săvârşite la Alba Iulia, într-o locuinţă din cartierul Partoş. Una dintre victime, o bătrână de 80 de ani a murit în urma loviturilor primite, iar fiul acesteia, de 53 de ani, a scăpat din mâinile agresorului cu răni foarte grave. pe lângă condamnarea la detenţie pe viaţă, Lupu Mădălin Miki a fost obligat să plătească bărbatului rămas în viaţă suma de 250.000 de lei daune morale. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

La ultimul termen al procesului, procurorul a solicitat pedeapsa închisorii pe viaţă raportat la modul în care inculpatul a comis omorul şi tentativa de omor, lipsa oricărei remuşcări, chiar dacă a recunoscut şi a spus că regretă faptele, precum şi la faptul că acesta este recidivist, fiind eliberat condiţionat din executarea unei pedepse de 5 ani de închisoare. De asemenea, a solicitat judecătorului să ţină seama şi de faptul că la două zile distanţă a mai comis un omor în circumstanţe similare infracţiunilor de la Alba Iulia. Inculpatul nu vrut să spună nimic atunci când i s-a oferit ultimul cuvânt.

”Inculpatul Lupu Mădălin Miki, aflându-se pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani şi bunuri, a pătruns fără drept în curtea şi în casa locuinţei victimei D.C. – în vârstă de 80 de ani şi a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuinţă situată în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, sustrăgând din casa locuinţei acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D.C. şi la internarea medicală de urgenţă a persoanei vătămate D.C.O.”, a precizat la momentul descoperirii autorului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Agresiunile sângeroase de la locuinţa din cartierul Partoş au avut loc în dimineaţa zilei de 14 iulie 2017. Pe parcursul procesului au fost audiaţi ca martori femeia care a găsit cele două victime, un vecin rudă cu victimele şi taximetristul care l-a transportat pe inculpat, de la Alba Iulia la Cluj-Napoca, după ce acesta a comis crima. Femeia audiată a povestit cum a ajuns la locuinţa din Partoş în dimineaţa zilei de 15 iulie 2017. Aceasta obişnuia să discute la telefon cu fiul femeii decedate şi văzând că nu răspunde, în seara zilei de 14 iulie şi nici a doua zi dimineaţă, a mers personal la locuinţa acestuia pentru a vedea ce s-a întâmplat. Pentru că poarta de acces în curte era încuiată, a sărit gardul şi în acel moment a simţit un miros de ars venit dinspre bucătăria de vară. A găsit acolo gazul arâzând, cel mai probabil de aproape de 24 de ore, l-a stins, iar apoi a mers în grădina din spatele casei. Aici a descoperit-o pe prima victimă, femeia de 80 de ani, care era căzută la pământ într-o baltă de sânge.

După ce a plecat din locuinţa din cartierul Partoş, Lupu Mădălin Miki a apelat la serviciile unui taximetrist din gara Alba Iulia, care l-a dus până la Cluj-Napoca. Între cei doi au existat discuţii pe parcursul călătoriei, dar nimic din ce a spus bărbatul acuzat de omor nu a dezvăluit ce se întâmplase cu câteva zeci de minute mai devreme. Taximetristul a relatat că în dimineaţa zilei în care s-a petrecut crima din Partoş, 14 iulie 2017, se afla în gara din Alba Iulia, în staţia de Taxi. La un moment dat, a venit la maşină un tânăr de 30 de ani cu o pată pe faţă, de fapt un tatuaj, cum avea să observe puţin mai târziu şi care i-a rămas în minte. Lupu Mădălin l-a întrebat cât costă un drum până la autogara din Cluj-Napoca, iar şoferul i-a cerut 250 de lei până la intrarea în oraş, spunându-i acestuia că nu ştie unde este autogara, şi apoi a anunţat dispeceratul în legătura cu plecarea în cursă. Mădălin Miki Lupu a plătit cursa, probabil chiar cu banii furaţi de la familia Drâmbărean, apoi s-a urcat în spate. Pe drum, cei doi au conversat pe diverse teme.

Sursa: Ziarul Unirea

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express