Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosanenii ar putea scapa de plata spatiilor comune. Cand? Vezi aici

Problema spatiilor comune la mana deputatilor

 

Doru Ciocan a calcat astazi spre orele amiezii in sala mare a Prefecturii. Cu treaba prin orasele vecine, seful ANRSC a poposit pentru doua ore si in Botosani. L-au asteptat prefectul, presedintele CJ si mai multi directori de institutii. S-au discutat probleme ce tin de proiectele europene accesate pentru utilitati si s-a punctate problema platii spatiilor comune.

Cu acelasi scop a mai venit si in primavera anului trecut presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice. Au trecut luni bune si nu s-a rezolvat nimic. Un crampei de speranta ar fi avand in vedere ca s-a propus o modificare legislativa care va permite Primariei sa acopere platile spatiilor comune din buget propriu in limita posibilitatilor.

Cred ca doamna senator v-a tinut la curent cu propunerile de modificari legislative la nivelul Parlamentului si exista o propunere in sensul ca, autoritatile locale, in functie de fondurile pe care le au la dispozitie pot sa suporte costurile pe incalzirea pe partea comuna pentru toti locuitorii din condomenii. Am avut discutii si nu vreau sa se faca discriminari intre cetateni.” a spus Doru Ciocan,presedinte ANRSC

Modificarea propusa a fost trecuta de senatori si urmeaza sa fie votata in camera deputatilor. Asta se va intampla cel mai devreme in luna septembrie, atunci cand parlamentarii revin din binemeritata vacanta.

vizita Ciocan unu

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express