Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosanenii si-au iesit din minti din cauza pretului la gunoi:”Sa il ia de la usa”

Odata cu deschiderea depozitului ecologic de deseuri de la Stauceni s-a modificat si taxa de slaubritate, iar botosanenii care si-au achitat deja taxele si impozitele pe anul in curs au fost invitati sa achite o diferenta. Vestea a cazut ca un trasnet asupra pensionarilor care nu concep acest lucru. Miercuri, in cadrul Consiliului Consultativ al personelor varstnice l-au invitat pe primarul Catalin Flutur sa le explice exact ce presupune aceasta majorare a pretului.

Varstncii considera ca suma este mult prea mare iar daca tot o platesc ar trebui sa li se ia gunoiul de la usa.

Pretul este de 10.9 lei de persoana pe luna, pret aprobat in cursul anului 2016 printr-o Hotarare de Consiliu Local. Pretul este mai mare pentru ca in componenta de pret intervine o cota de dezvoltare obligatorie pentru toti cetatenii din judet de altfel impusa odata cu castigarea proiectului de infiintare a depozitului de deseuri de la Stauceni la care se mai adauga, in functie de calculele facute de fiecare operator de salubritate din judet, costul de transport pana la Stauceni. S-au facut niste lucrari importante, dar mai avem de lucru in primul rand la mentalitate, la a colecta noi selectiv si a apela la populatie sa depuna acest gunoi selectiv. ” a precizat primarul Catalin Flutur

Si asta nu a fost singura nemultumire a varstnicilor. Pensionarii au solicitat ca gunoiul sa fie ridicat si in week-end pentru ca in cele doua zile se aduna si creaza un disconfort in zona.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express