Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosanenii sunt invitati la Crosul Verii – ediția 2015

Primăria municipiului Botoșani va organiza Duminică, 14 Iunie 2015, un important eveniment sportiv, și anume Crosul Verii – ediția 2015.

Manifestând în continuare intenția de a promova un stil de viață sănătos, municipalitatea va organiza și în acest an un cros dedicat mai multor categorii de participanți: copii, tineri, seniori, respectiv persoane cu dizabilități (locomotorii). În acest sens, Duminică, 14 Iunie 2015, se vor desfășura cele două evenimente: Crosul Verii dedicat persoanelor cu dizabilități și Crosul Verii – editia 2015 dedicat celorlalte categorii de participanți.

“Continuăm să organizăm acest gen de acțiuni pentru a sublinia importanța activității fizice și a sportului în menținerea sănătății. De aceea, invit toți botoșănenii să ne fie alături și să se înscrie la acest eveniment dedicat mișcării, prilej prin care dorim să promovăm un stil de viață sănătos în rândul populației din orașul nostru”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Startul înscrierilor la Crosul Verii – editia 2015  se va da de luni, 8 Iunie

Înscrierile pentru acest eveniment vor începe de luni, 8 Iunie 2015, prin completarea unui formular online de înscriere pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Botoșani, prin descărcarea formularului de înscriere de pe site-ul www.primariabt.ro și transmiterea formularului  prin e-mail (primaria@primariabt.ro ) sau fax: 0231 531 595 sau la sediul instituției – Serviciul Centru Informații Cetățeni (camera 2), în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Regulamentul Crosului va fi elaborat de Serviciul Centru Informații Cetățeni, în funcție de categoriile de participanți care se vor înscrie la concurs, făcând mențiunea că în acest an nu vor putea participa sportivii profesioniști. În următoarele zile, va fi afișat și regulamentul competiției, pe site-ul Primăriei Municipiului Botoșani, www.primariabt.ro , pe pagina de Facebook a Primăriei, precum și la avizierul instituției.

Crosul Verii – editia 2015  este organizat de municipalitatea botoșăneană și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express