Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

BOTOSANI: Mecanism de monitorizare a implementării modificării Codului fiscal

Mecanismul ce are drept scop urmărirea implementării ordonanţei de modificare a Codului fiscal,dar şi schimbările din domeniul dialogului social, înfiinţat printr-un protocol de colaborare semnat de Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăţia şi Guvern, a intrat în funcţiune şi la Botoşani.

Obiectul protocolului constă în crearea unui mecanism de monitorizare a aplicării unitare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2017 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi a Legii nr. 62/2011 a dialogului social, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Concret, la nivel judeţean, în cadrul fiecărei Instituţii a Prefectului, a fost creat un comitet de monitorizare format din patru persoane: două persoane desemnate de prefectul judeţului şi două persoane desemnate de preşedintele CNSLR-Frăţia. Comitetul este format din subprefectul Daniela Lozneanu şi Silviu Chiţan, consilier superior din cadrul Instituţiei Prefectului precum şi Dan Radu Fegher şi Iuliana Nacu din cadrul CNSLR.

“Rolul acestui comitet la nivelul judeţului este de a monitoriza punerea în practică a prevederilor legislaţiei şi dialogul social iar noi, cei patru membri ai comitetului, avem datoria de a face schimb de informaţii în ceea ce priveşte stadiul implementării acestora şi de a analiza toate sesizările primite ce fac referire la eventualele încălcări ale legislaţiei muncii”, a spus subprefectul Daniela Lozneanu.
Activitatea comitetului de monitoritare va fi făcută publică lunar.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express