Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosaniul ar putea avea o sosea de centura! Promisiuni de la Ministerul Transporturilor

De aproape un an se poarta discutii despre realizarea unei sosele de centura a Botosaniului. Proiectul a fost gandit in cadrul Zonei Metropolitane si s-a facut si un proiect in acest sens. Banii alocati insa din bugetul local pentru aceasta investitie au fost redirectionati spre alta investitie. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii s-au certat pe acest subiect. Consilierul Mihai Tincu a precizat insa ca s-au purtat discutii la Ministerul Transporturilor si sunt promisiuni ca aceasta investitie va fi finantata.

“ O delegatie formata din trei parlamentari PSD , Tamara Ciofu, Mihaela Hunca si Razvan Rotaru au fost la Ministerul Transporturilor si au purtat discutii. Exista promsiuni clare, categorice, ca daca se vine cu documentatia pregatita se da drumul, se aproba in organismele acestui minister. Ar fi vorba de o sosea ocolitoare a orasului Botosani, a fluxului de autovehicule care vin dinspre Iasi si care ar ocoli orasul, incepand de la sensul giratoriu de la Restaurant Lebada, ar ocoli cimitirul si ar ajunge undeva la Dedeman, la sensul giratoriu de acolo, bifurcandu-se sensul, care spre Suceava, care spre Botosani si Dorohoi. Au fost discutii si in Consiliul Local si am primit un raspuns de la primarul Flutur, ca ce visam noi la sosea de centura, pentru ca Bacaului i-au trebuit 10 ani.” a spus Mihai Tincu, consilier local

Au fost gandite trei variante de traseu iar cea mai buna sa fie aleasa de Ministerul Transporturilor.

Prima dintre variante : soseaua sa porneasca de la Dedeman-paralel cu raul Dresleuca si sa ajunga la Lebada. Situatia este insa destul de complicata, si necesita traversarea unui drum judetean, fara a se lua in calcul expropieri de constructii  si trebuie realizat un viaduct cu fundatiile amplasate in albia raului Dresleuca.

Varianta 2 urmeaza Acela;I traseul este acelasi ca la prima varianta pana la iesirea de pe viaductul ce traverseaza zona locuita,

Varianta 3: soseaua sa proneasca de la sensul giratoriu de la Dedeman, sa urce printr-un debleu pe partea dreapta a versantului , parallel cu padurea si la limita terenurilor agricole. Traseul ajunge in zona locuita a satului, si exista un culoar de trecere .

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express