Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Botosaniul intra in 2016 cu credite la banci de 1000 de MILIARDE. In ce an vom scapa de datorii?

 

La sfarsit de an, primarul Ovidiu Portariuc a tras linie si a facut un bilant financiar al municipiului iar rezultatele nu sunt foarte optimiste. Botosaniul este indatorat cu 1000 de miliarde lei. Datoria a tot crescut, a fost initiata de vechii primari si continuata de Ovidiu Portariuc. Fiecare primar care a trecut pe la carma orasului s-a imprumutat pentru investitii. Teoretic, daca in anii urmatori municipalitatea nu ar mai face imprumuturi, in 2021 am putea scapa de datorii.

Din 2017 urmeaza ca gradul de indatorare sa scada in mod proportional astfel incat in 2021, Primaria Botosani nu ar trebui sa mai aiba niciun fel de datorie. Ramanem cu datoriile la principalele credite luate pentru cofinantarea proiectului Cornisa si la cofinantarea proiectului de termoficare.  In 2012 am preluat credite bancare de 1000 de miliarde, 500 de miliarde credite deja asumate pentru cofinantarea proiectelor Cornisa si termoficare, deci 1500 miliarde a fost datoria preluata. Am reusit sa rambursam 500 de miliarde si ramanem cu un credit de aproape 1000 de miliarde.” a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Primarul sustine ca anul 2015 a fost unul greu din punct de vedere financiar din cauza corectiei financiare aplicate pe proiectul de termoficare, respectiv 185 miliarde de lei, corectie aplicata pentru neregulile depistate in derularea investitiei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express