Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Buget aprobat, directori suparati

 

Adunarea Generla a Actionarilor de la Nova Apaserv a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii. Fara probleme au trecut propunerile de achizitii. Aviz negativ au primit majorarile salariale solicitate de directori. Drept urmare, sefii trebuie sa se multumeasca cu actualele venituri. Un plus nesemnificativ a fost adaugat  la salariile angatilor.

S-a aprobat bugetul la Nova Apaserv, mai putin acea prevedere cu maririle salariale. La angajati, au o crestere de 2 si ceva %, dar practic sunt niste calcule facute la nivelul bugetului 2013. Este o crestere dar nesemnificativa. Este o crestere anuala, legea da voie sa faca o crestere la inflatie.” a precizat presedintele Consiliului Judetan, Gheorghe Sorescu      

Salariile directorilor vor ramane aceleasi. S-a aprobat insa capitolul bugetar referitor la achizitii. Capitol criticat in termeni duri de mai multi consilieri judeteni. Cel mai vehement fiind Dorin Ciustea.

Programul lor de achizitii a ramas asa cum au fost prezentate datele in consiliu, cu precizarea ca sigur, vor urma licitatii, oferte si in mod concret sumele vor fi stabilite in urma unor licitatii.” a spus Sorescu

Au cerut majorari salariale directorii Ady Petrusca si Neculai Ghiorghinca. Primul dintre ei a renuntat la aceasta dorinta.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express